Kuo EDENBERG kavos virimo aparatas toks išskirtinis? Visų pirma, jo naudojimo paprastumas pradžiugins net nepatyrusius baristas. Tiesiog įpilkite vandens į apatinį indą, įpilkite mėgstamos kavos į sietelį, uždarykite viršutinį indą ir padėkite ant viryklės. Tai viskas! Tiesiog palaukite aromatingo ir intensyvaus espreso, kuris pradžiugins jūsų pojūčius.
Bet tai dar ne viskas! Šis kavos virimo aparatas yra nepakeičiamas palydovas keliaujant ir stovyklaujant. Dėl kompaktiško dydžio jis gali lengvai tilpti į jūsų kuprinę ar krepšį. O jei vertinate estetiką, EDENBERG tikrai jus sužavės. Pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio, kavos virimo aparatas stebina ne tik savo unikaliu skoniu, bet ir stilinga išvaizda, kuri suteiks žavesio jūsų virtuvei ar interjerui.
Gaminti kavą niekada nebuvo taip paprasta. Pirmiausią supilkite vandenį į apatinį kavos virimo aparato indą. Vanduo neturi viršyti vidinio vožtuvo. Tada supilkite šviežiai maltą kavą į sietelį. Kavos kiekis priklauso nuo kavos virimo aparato dydžio ir individualių skonio pageidavimų. Įdėję kavą į sietelį, atsargiai uždarykite kavos virimo aparatą, sujungdami apatinę ir viršutinę talpas. Įsitikinkite, kad talpyklos tinkamai prijungtos. Padėkite kavos virimo aparatą ant viryklės, nustatydami liepsną iki vidutinės ugnies. Svarbu, kad liepsnos centras neviršytų apatinio indo perimetro, kad neperkaistų rankena ar nepažeistumėte kavos virimo aparato. Kai vanduo apatinėje talpykloje bus pašildytas, dėl slėgio vanduo per kavą tekės į viršutinį indą. Tai bus matoma kaip būdingas šnypštimas ir garai. Šis procesas gali užtrukti kelias minutes. Kai kava prisipildys viršutinį indą ir baigs ruošti, nukelkite kavos virimo aparatą nuo ugnies. Svarbu su karštu kavos aparatu elgtis atsargiai ir vengti sąlyčio su įkaitusiomis dalimis. Paruoštą kavą galima patiekti tiesiai iš viršutinės kavos virimo aparato talpyklos, supylus ją į puodelius. Atminkite, kad indas vis tiek bus karštas, todėl būkite atsargūs pildami. Tai yra bendrosios kavos virimo gairės. Taip pat svarbu pritaikyti kavos ruošimo laiką ir kiekį pagal savo skonį, kad gautumėte tobulą gėrimą sau.